Onze bucket list: 10 plaatsen die we willen bezoeken

Date

Er zijn zoveel plaatsen op deze wereld die we nog moeten zien. Sommige daarvan liggen aan de andere kant van de wereld, andere zijn wat dichter bij huis. We hebben besloten om een lijst samen te stellen van 10 plaatsen die we willen bezoeken voordat we sterven (of met pensioen gaan – wat het eerst komt). Sommige van deze bestemmingen lijken misschien clichés, maar ze staan niet voor niets op onze lijst!

Amerika – Er is zoveel te zien in Amerika, van de Oostkust tot de Westkust. Wij zouden het graag allemaal verkennen, maar vooral New York City, Los Angeles, en San Francisco bezoeken.

Afrika – Wij zijn altijd al gefascineerd geweest door Afrika en zijn vele culturen. Wij zouden graag een bezoek brengen aan Marokko, Egypte, Tanzania, en Zuid-Afrika.

IJsland – Koud, maar zo mooi. Wij zouden graag het noorderlicht zien en Reykjavik bezoeken.

Costa Rica – Costa Rica is een paradijs voor natuurliefhebbers. Wij zouden er graag gaan wandelen, ziplinen en een bezoek doen aan de Arenal vulkaan.

Bali – Bali is een prachtig eiland in Indonesië. Er wordt aangeraden om de tempels bezoeken, gaan surfen en de rijstterrassen zien.

Australië – Australië is een prachtig land om te bezoeken. Sydney, Melbourne en het Groot Barrièrerif is een must om te bezoeken.

Nieuw-Zeeland – Nieuw-Zeeland is een andere plaats die wij altijd al eens hebben willen bezoeken. Wij zouden graag in de bergen gaan wandelen en de Milford Sound zien.

Japan – Japan is een land dat voor de meeste mensen nog onbekend is. De plaatsen die leuk zijn om te bezoeken zijn Tokio, Kyoto en de berg Fuji.

Frankrijk – Frankrijk is een land met zoveel geschiedenis en cultuur. Er wordt aangeraden om Parijs, Nice en het paleis van Versailles bezoeken.

Noorwegen – Noorwegen is een van de mooiste landen ter wereld is. Bezoek de bergen, ga wandelen en Oslo bezoeken.

More
articles