Wij zijn wij?

Wij zijn een groep van schrijvers die graag anderen informeren over de verschillende ontwikkelingen binnen onze vakgebieden. Het schrijven van artikelen zorgt ervoor dat wij in contact blijven met de nieuwste ontwikkelingen binnen ons werkveld. Hier halen wij ons voordeel uit. Door andere mensen te informeren hopen wij dat zij ook voordelen kunnen halen uit de kennis die wij opdoen en delen. Die kennis vinden wij niet alleen. In samenwerking met onze partners houden wij de nieuwste ontwikkelingen in de gaten.

Tevreden klanten

Audinc logo

Audinc

Life is loud

Audinc heeft haar passie voor geluid omgezet in het bestrijden van gehoorbeschadiging. Dit doen zij door innovatie en samenwerkingen met specialisten in dit vakgebied.

Kaderspecialist logo

Kaderspecialist

De specialist in kaders

De naam zegt het al. Kaderspecialist is de specialist in kaders. Deze partij heeft verschillende unieke kaders, fotolijsten en baklijsten in de aanbieding. 

Dutch Crowd Security logo

Dutch Crowd Security

Expert op het gebied van veiligheid

Dutch Crowd Security is een van de snelst groeiende bedrijven binnen veiligheid. Met 150+ gekwalificeerde medewerkers staan zij klaar voor jouw veiligheid.

SVZ advocaten logo

SVZ advocaten

Advocatenkantoor

SVZ advocaten is een gedreven advocatenkantoor gelegen in Haarlem. Door juridische kennis met financiële en fiscale kennis te combineren behalen zij de beste resultaten voor klanten.